| apostol | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 09:14 | Повідомлення # 1 |
Спеціаліст
Група: Перевірені
Нагороди: 2
Репутація: 1
Зауваженняя: 0%
Статус: Offline
| Буде якась скринька організована чи ще шось? я навіть не памьятаю як в минулому році було )) взагалі у кого які плани куди піти на це свято, чи може є такі які вважають що цей день придумали продавці "сердечних" листівок? Або може є якісь пропозиції що можна на факультеті організувати...)
|
| |
| |
| volter | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 11:04 | Повідомлення # 2 |
Бувалий
Група: Модератори
Нагороди: 0
Репутація: 3
| я то в лохуну іду
мененджмент РУЛИТЬ!
|
| |
| |
| Crazy | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 01:32 | Повідомлення # 3 |
Магістр
| якшо є якісь пропозиції, можете казать сьогодні-завтра, якраз готую до випуску святковий номер Менедж-Інфо :)
я - це я, і нічого тут не вдієш...
|
| |
| |
| apostol | Дата: Четвер, 12.02.2009, 10:57 | Повідомлення # 4 |
Спеціаліст
| Ти чула про "Фундацію регіональних ініціатив" ? Вони там шось проводять в центрі)) судячи по задумці цікаве, оголошення в 7 корпусі вісить...я приду подивитись шо з цього вийде)) Там мають бути біля шевченка фігури на землі намальовані залежно від того шо ви хочете від стосунків і туда будуть хлопці-дівчата зходитись і знайомитись(ну принаймі має так бути). А ще ввечері там серце з свічок хочуть викласти...ну короче цікаво буде)
|
| |
| |
| Crazy | Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 03:14 | Повідомлення # 5 |
Магістр
| я про це не чула. мм, мабуть це буде гарно..) а в нас знаю тільки, шо проводять акцію - на паперових сердечках всі бажаючі пишуть привітання до Дня Валентина, а потім буде розіграш.. ну кароч як і в минулому році)
я - це я, і нічого тут не вдієш...
|
| |
| |
| apostol | Дата: Вівторок, 17.02.2009, 09:36 | Повідомлення # 6 |
Спеціаліст
| Я незнаю як було в минулому..та і в цьому шось нічо не бачив))..неуважний я) а оголошення в 7 корпусі вже хтось здер(( шо за народ..Додано (17.02.2009, 09:36) --------------------------------------------- НУ як потрапив в центр хтось в цей день? в обід чи в вечері ? кажуть ввечері так гарно було..тіпа серце з свічок робили)) а я дома сидів грався за компом))
|
| |
| |