Що обрати? Яка різниця? Чи правда, що на магістра треба вчитися не 1 рік, а два? Як спеціаліст прирівнюється при триступеневій системі (на заході є бакалавр, магістр, доктор): до бакалавра чи до магістра? Всі ваші думки... І ще? Заочникам на держбюджеті платять степендію?
Alloshka, Стипендії не платять, мені ще повезло коли я вчився то на магістратурі 1 рік була, зараз два, моя думка нафіг та магістратура, як би я на державне в магістратуру не попав той не пішов би, як от дівчата на платне в магістратуру йшли та по 11 штук платили, я дуже сумніваюсь що хоч одній з них та магістратура пригодилась, а 11 штук не скоро вони відроблять
я зараз на магістратурі, вчитися треба 1 рік. Різниця в тім, шо спеціалісти вивчають нормальні предмети, пов"язані зі спеціалізацією, а у нас цілий курс педагогіки. То якщо не збираєтесь ставати педагогами у вузі, то воно вам нафіг не треба якби я знав, то на спеціаліста вчився б
Дата: Четвер, 14.07.2011, 12:20 | Повідомлення # 6
Група: Гості
Магістр- це науковець, спеціаліст- це практик. Тому якщо люддина планує займатися науковою діяльністю, то необхідно йти на магістра. Є помилкова думка, що магістр дає право викладати в ВНЗ. Ні, поступаєш в аспірантуру, от тоді вона дає таке право.
Фыгня то все повна, поки сам не навчишся, ніхто тобі не поможе, не викидайте гроші, на магістратуру якщо ви не планує свою кар'єру пов'язати з викладанням, і ще раджу вам поцікавитись скільки у.е. зараз треба відвали при захисті кандидатської, поже в 50 років вона вам вернеться.