Велосепедисти - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Bayker 
Форум » Інтереси та розваги » Відпочинок студентів » Велосепедисти (хто полюбляє кататись на роверах)))))
Велосепедисти
BaykerДата: Вівторок, 17.03.2009, 23:08 | Повідомлення # 1
Спеціаліст
Група: Модератори
Нагороди: 0
Репутація: 1
Зауваженняя: 0%
Статус: Offline
Скоро відкриється сезон 2009, думаю що вже по троху треба росчихляти свої велосипеди... ну хотілося б почути хто на яких катає і в загалі куди і з ким...

Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)

apostolДата: Субота, 21.03.2009, 14:56 | Повідомлення # 2
Спеціаліст
Група: Перевірені
Нагороди: 2
я хз..мені лінь дивиця які там запчастини від якого виробника) знаю шо зібраний велик )
катає нормально) шукаю тікі змазку для ланцюга якусь спеціальну бо машине масло швидко псуєця)
скоро скоро..я мабуть прям зараз і поїду сьодні погода супер ..правда холоднувато трошки але нічо.
а велодень буде цьогороку?

BaykerДата: Неділя, 22.03.2009, 09:43 | Повідомлення # 3
Спеціаліст
Масло для ланцюга треба купувати спеціальне так як воно мае бути не густим щоб пилюка не наліпала і + не рідким щоб вода не змивала... власне в мене EXTRA DRY

Pedros Extra Dry. Смесь минеральных смазок с добавлением тефлона. Препятствует корродированию цепи. По спецификации производителя - для сухой погоды при положительных температурах.
Пузырек удобный для смазывания: крышка с откидной масленкой, однако по-прежнему раздражает, что часть смазки остается на масленке.
Цвет слегка желтоватый, прозрачная. Запах довольно резкий.
Выпускается в трех размерах: 59мл, 118мл и 236мл. Цена (май 2001г) очень сильно различается: за 59мл порядка 100р,за 118мл уже 170р.
Личные впечатления (цепи: KMC Z-51s, Shimano UG-50, HG-92). Цепи смазывались и в соответствии с инструкцией по эксплуатации, и в несоответствии. Без предварительной очистки цепи от другой смазки ложится и держится существенно хуже. Реально хватает на 80-150 км сухой дороги, на пыльных дорогах 50-100км. В мокрых и грязных условиях смазка довольно быстро исчезает. Перед повторными смазываниями, как обычно, цепь чистить не надо.
Смазывать очень быстро - смазка жидкая, как веретенка. Расход очень малый, баллончика в 118мл мне хватило на это лето и думаю еще и на следующее лето хватит. Пробег на этой смазке к данному моменту (11.09.01) порядка 5ткм.
В общем и целом мне понравилось. Хотя значительных отличий от той же Wrench Force или Finish Line не чувствуется, за исключением того, что цепь действительно не ржавеет.

А всеуркаїнський велодень 09 в любому випадку буде... думаю Рівне буде солідарним з Україною

Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)

apostolДата: Неділя, 22.03.2009, 21:17 | Повідомлення # 4
Спеціаліст
а де в нас в рівному продається така ? на автобазарі ?
бо я шукав не найшов ) правда до автобазара не доїхав)
а якого числа велодень буде? шо б я нічо ненапланував випадково чи ти ще не знаєш ?
вчора виїзжав)) холодно було ще й рукавиці забув то мене на півгодинки вистачило тікі)
холодно ще кататись..

BaykerДата: Понеділок, 23.03.2009, 22:19 | Повідомлення # 5
Спеціаліст
В рівному знаю один магазин де нормальні запчастини та велосипеди продають ... магазин ЮНІОР якщо не помиляюсь то вул.КНЯГИНІ ОЛЬГИ геть поряд біля піцерії "Бруклін"!!!

apostolДата: Вівторок, 07.04.2009, 22:46 | Повідомлення # 6
Спеціаліст
Вже мона кататись) завтра на фізкультуру їду на велику )ураа.. )

Додано (07.04.2009, 22:46)
---------------------------------------------
Заходив в юніор кажуть шо нема вже і неясно коли буде
де ще в місті шось купить мона ? на автобазарі ?
так ти вже катаєшся чи ні ? )

BaykerДата: П`ятниця, 10.04.2009, 15:50 | Повідомлення # 7
Спеціаліст
Я ТАК катаюсь... вже навыть одну камеру проколов)))

apostolДата: Вівторок, 14.04.2009, 14:19 | Повідомлення # 8
Спеціаліст
А ти стрибаєш чи катаєшся7

BaykerДата: Вівторок, 14.04.2009, 14:33 | Повідомлення # 9
Спеціаліст
В мене стиль катання... крос-кантрі... по пересічній місцевості... лісові доріжки частково по асфальтним дорогам... класно поїхати до якихось водоймів... стрибаю тільки з бардюрів)))

apostolДата: Вівторок, 14.04.2009, 14:44 | Повідомлення # 10
Спеціаліст
ага) в мене тоже так само)
то давай десь підібьємся зьїздим...я тікі соберу назад велосипед)
ти не знаєш, в перекидці два ролики, один більший один менший, більший має бути на знизу рамки чи зверху біля перекидки самої ?

BaykerДата: Середа, 15.04.2009, 01:20 | Повідомлення # 11
Спеціаліст
це б зрадістю з тобой покатав але я не Рівненський :-)) а на рахуок налаштування то типу краще почитати на сайтах типу велокиїв або уабайк(http://uabike.com/) там все по професійному є пояснення з картинками... бо якщо я начну писати то вийде переписування двох любителів...

apostolДата: Середа, 15.04.2009, 20:56 | Повідомлення # 12
Спеціаліст
не рівненський? але ти може з області десь? то ще краще) я можу на чомусь доїхати туди де ти живеш а там вже на двоколісному транспорті )

BaykerДата: Четвер, 16.04.2009, 14:08 | Повідомлення # 13
Спеціаліст
Я в Кузнецовську... тут навіть є куди катати.. особливо літом ... до Білого-Озера по скороченому шляху на велосипеді десь 18 км.
Є ще водойм такий "Карєр" там пісочок миють... 10 км.

А можна по окружним селам проїзатись ... це десь на км 40. подивитись на РАЕС з різних сторін...

Правда за 2 роки трохи надоїло теж саме , але для тебе буде цікаво...

apostolДата: П`ятниця, 15.05.2009, 18:33 | Повідомлення # 14
Спеціаліст
добре.) тоді ближче до літа я ще напишу коли зберуся їхати і уточнимо це питання.
розклад поїздів щ е взнаю...

Додано (15.05.2009, 18:33)
---------------------------------------------
Взнавав я розклад поїздів..прямий поїзд є лише один раз на добу і то в 18:40
Можна їхати до сарн і там пересідати..але я дивився там або треба їхати в 5 ранку в сарни і там сидіти 4 години чекати або взагалі з вечора їхати..поганий розклад((
ти не знаєш в автобус пустять з велосипедом?

BaykerДата: Субота, 16.05.2009, 23:40 | Повідомлення # 15
Спеціаліст
Мій друг купував вел в Рівному... віз в маршрутці... але йшов на першу щоб пустили типу людей не було .... там передне колесо знімаєш і він стає типу нормальним...
Я свій купував в Київі теж проблем не було типу віз додом в автобусі правда там НІОПЛАН був і велики багажники... водії нормальні попались!!! Але мене напрягає таке, що потрібно проситись в різних чуваків...
класно мати машину з вело багажниклм ...тоді всі питання знімаються... приїхав поставив машину на стоянку і погнав на велі...

Форум » Інтереси та розваги » Відпочинок студентів » Велосепедисти (хто полюбляє кататись на роверах)))))
Сторінка 1 з 212»
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: