| Lizer66 | Дата: Понеділок, 05.10.2009, 23:08 | Повідомлення # 1 |
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваженняя: 0%
Статус: Offline
| Здравствуйте! Я нередко нахожу на сайтах сообщения типа: заработок в интернете, работа в интернете. Скажите пожалуйста реально ли это? Попробывал почтовиков, но мне кажется это фигня. Есть какие нибудь другие варианты? p.s. Модераторы, перенесите пожалуйста в другой раздел если я немного не там создал тему Спасибо!
|
| |
| |
| Bayker | Дата: Субота, 10.10.2009, 13:57 | Повідомлення # 2 |
Спеціаліст
Група: Модератори
Нагороди: 0
Репутація: 1
Зауваженняя: 0%
| Один реальний спосіб це заливка файлів на "депозитах", але там треба мати чуйку які файли скачати і де залити щоб хоч щось виходило... Все інше як на мене не сильно...
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с) 
|
| |
| |
| facmen | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 14:03 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратор
Нагороди: 2
Репутація: 5
| В інтернеті можна заробляти, і досить великі гроші, якщо ти вмієш щось толкове робити то можна брати замовлення на фріланс сайтах weblancer.net, а ще робити сайти та заробляти на рекламі та біржі ссилок, чим зараз і займаюсь, після 5 років навчання на нашому чудовому факультеті
|
| |
| |
| Гість | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 01:56 | Повідомлення # 4 |
|
Група: Гості
| Це твоє http://varna.rv.ua ? Як для основної роботи замало, а на пиво добре. Про 50 баксів в день брешете?
|
| |
| |
| Гість | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 07:57 | Повідомлення # 5 |
|
Група: Гості
| Коли в твоїй статистиці замість рубель буде долар - призначимо деканом.
|
| |
| |
| facmen | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 11:09 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміністратор
Нагороди: 2
Репутація: 5
| О бачу в людей вже є якийсь інтерес, на varna.rv.ua я публікую свою статистику доходів на біржі SAPE. Правду кажете для основного заробітку поки що замало, але вцілому непогану я ж створюю пасивний дохід, раз зробив сайт завів його в біржу і грошикі капають. Якщо глянути динаміку вона досить позитивна в січні я вже отримав дохід більше ніж 100 зелених, на пиво як вы кажете цілком вже вистачає. 50 баксів не брехня я знаю людину в Рівному яка заробляє з сапи 50 баксів в день. Просто потрібно постаратись. І деканом я тільки за буду на менеджменті викладать інтернет-маркетинг, та способи монетизаціїї інтернет ресурсів. І всі наші випускники будуть сапьорами в хорошу сенсі цього слова Пишіть що думаєте.
|
| |
| |