коліться, хто що може розповісти про цю "чудову" викладачку? Мені вона залік з третього разу поставила, тож, самі розумієте усю глибину мого ставлення до неї зірочки запалені кожному свій шлях покажуть, всі шляхи є схвалені, і по-іншому не ляжуть...
Дата: Вівторок, 09.03.2010, 23:07 | Повідомлення # 4
Група: Гості
в нас з нею, взагалі, ситуація була цікава... Ну те, що вона самостійні не перевіряла - це факт, на залік не прийшла))) ,а потім прийшла староста і сказала, що їй в 1-му корпусі (якась жіночка з тої кафедри) повідомила наступне: "90"-30 грн, "82"-25, "74"-20, а хто не хоче, то буде здавати довго й нудно... Ну і що нам залишалось робити...поздавали гроші, а потім староста сказала, що пані Білоус там такий кіпіш зробила, що вона такого не казала...Вобшим роздавала наша староста гроші нам назад, але не всі (ніби Білоус взяла гривень 40 чи 50), то кому більше віддала кому менше, мені 2 роки віддає 5 грн )))
Дата: Четвер, 09.12.2010, 22:22 | Повідомлення # 8
класна!ми купили групою 2 чи 3 пачки бумаги на кафедру і всім були нормальні бали... а взагалі, вона мені подобається...правда задовбувала розповідями про Краків.Ну нарешті і я там побувала...гарне місто.
Дата: Понеділок, 17.01.2011, 21:27 | Повідомлення # 9
людина настрою, все залежить від того з якої ноги вона встане! один день називає любими дітками, на другий день чіпляється до мєлочей! І гроші не завжди бере, навіть із заочниів. Багато знайомих заочників нормально здали, без грошей. Головне з нею не заїдатись, не умнічати, і хвалити страхування )))
Дата: Четвер, 21.04.2011, 19:22 | Повідомлення # 12
Скажу так: Вона класна, знає про що говорить, і хоче це до нас донести)))) А про настрій - також може бути (але вже тей семестр якось переживете...)...