О Дука, коли здаєш Дуку відчуваєш що таке навчання, коли вже її здав як камінь з души, легенда нашого факультету. Не було б Наталії Степанівни було б скучно , я думаю про неї багато хто шось таки скаже, от якби ще фотку, для наглядності
Я нерозумію чого про Дуку пишуть хороше а в стінах університету розповідають яка вона погана що страшно тут написать як вона заставляє вчить на память закони які нам непотрібні а потім казати що вони неправельні бо їх вчора поміняли як через неї кожної сесії вилітають студенти!Чого ви мовчите кажіть правду про неї???!!!
Men
Dobermaniusss, я коли здавав так само думав, але коли здав і взнав, що її більше не буде, зрозумів я можу з гордістю сказать, що я вчився в ВНЗ, тому що на кожному факультеті повинна бути запара, яка тривожить нерви студента, на ФМ це Дука, її потрібно здать і насолоджуватись життям, а з тою думкою, що її навчання відстале від світу я цілком згідний, пам'ятаю хотів запропонувати програму ІАС "Парус-консультант"- нормативно-законодавча база, так вона чуть не зробила з мене якогось ідіота , імхо, вона трохи відстала з своїми законами, і коли мені треба, щось по законодавству, google-forever
Dobermaniusss, в тобі говорить сміливість і гордість!!Молодець, так їх цих заучів!!))А дука мені 1 бал не доставила всетаки(((І те. що вона рішається за 4-х значні суми в $.Так, що думайте, хто ще має обирати куди йти(тіпа на держ. регулювання чи ні)
Додано (29.12.2008, 19:11) --------------------------------------------- І я не розумію. чому гонять на Кузнєцову, якщо вона найкраща баба з той кафедри???Вона взагалі, двоїшнікам по 12 балів протсо так доставляла!!!
"Дука зараза?" М'яко сказано! Досі не розумію чому треба було вчити цих 30 законів напам'ять? І не дай Бог ти щось не так напишеш: "Буде двійочка!!!!". А щасливі білети!!! Та є ще прокляті білети, відповіді на яких нема в конспекті!!!! Бажаю успіху всім здати Наталю Спепанівну!!! Ksusha
Вона має свою сєть бізнесу, муж має за границею бізнес. Нашо ми їй? ЩОБ РНРЕДАТИ НАМ СВОЇ ЗНАННЯ-каже Дука. А їїї невістка з 7 разу здала. І правильно. Вона чесна і порядна. Я не сильно вчила, не зубрила, почитала, полистала і з першого розу здала. КЛАСНА ВОНА.
alloshka