Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 20:30 | Повідомлення # 18
Група: Гості
Дата: Субота, 23.05.2009, 11:53 | Повідомлення # 9 Явно людина написала з прогресуючою інтенсивними темпами тяжкою формою імбіцилізму) Я мав честю бути студентом Аліни Миколаївни якщо не помиляюсь в 2003 роц, (Лецкалюк Андрій-стаціонар), одне мені подобається в таких людях найбільше, це вміння націлено, грунтовно доносити інформацію студентам в доступній формі))). ЗІ: імена таких викладачів карбуються в пам"яті на довгі роки, а при їх згадці викликаються в спогадах тільки позитивні емоції.
Дата: Неділя, 06.12.2009, 12:13 | Повідомлення # 19
Цікава дискусія..... Як на мене сайт створено для того, щоб кожен мав змогу висловити свою думку в коректній формі не обзиваючи ні викладачів, ні один одного. Тому, такі слова Як "імбіцилізм" вважаю неприпустимими. Варто поважати іншу точку зору.
Дата: Середа, 12.05.2010, 20:53 | Повідомлення # 22
Я випадково зайшла на сайт рідного факультету - то Аліна свлоч ще та, ще як асистентом працювала, ще й тупа !!! А вихваляють її тільки ті хто залік хоче здати))
Дата: П`ятниця, 14.05.2010, 15:56 | Повідомлення # 23
не нада тут гнать на Аліну Миколаївну! класнюча вона преподша! скажу так: "Легко в неї вчитись") ну а повідомлення №9, то це вже не знаю... ЯК треба було ЇЇ достать, шоб потім так про неї відзиватись
оффтоп. а меседж №20 пахне преподом) яка тобі/Вам різниця, хто написав? вичісляєш?)
Сам ти препод))), нафіг мені кого вичислять, я от зареєстрований і все кажу відкрито і всі преподи знають хто я такий, але мені вообще пофіг хочте реєструйтесь хочте так пишіть, аби писали шо.