Василів Володимир Богданович Доцент кафедри трудових ресурсів і підприємництва. В 1995 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю "Гідромеліорація". Кандидат технічних наук з 2003 року. Викладає дисципліни: "Інформаційні системи в менеджменті", "Економетрія", "Дослідження операцій".
Так, викладач прикольний! Мені подобались його пари, коли народу взагалі мало десь 20 студентів, він включав класичну музику на своєму "букварику" і весело проводив пару. http://batik.ucoz.ua
На рахунок музикі не спорю, це Він любить вислів який я запам*ятав то це " Ась.." ))) Нормально проводить пари, зрозуміло пояснює. Ось тільки Економетрія не лізе в голову
Сиджу зараз на парі і дивуюсь... як все просто і зрозуміло... а головне цікаво.... Пишу доречі з його компютера... халява НЕТ --- ЗАЧЕТ Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Ще раз повторюсь дуже позитивний вчитель... коли росповідаю як він нас знайомив з акціонами... то мене це посміхає)))) каже, що ставить лот на продажу "залік по ... предмету" , хто найшов поставив ставку я одразу у відомість ставлю зарах... а потім знімає лот с продажу.... круто...!!!! Доречі не знаю чи з його реклами чи із своєї цікавості зараз активно сиджу на аукціонах)))
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Bayker, я дивлюсь, по персональним даним, ти напевно заочник, якщо ні не ображайся, мені подобаються твої думки. На мою думку Василів, хоче змінити цей світ на краще, правда-це дуже важко, він цікаво проводить пари, бачиш тебе зацепило, як би всі так , У нього високий потенціал, але він не дуже наполегливий, я його знаю з другого курсу, і він намагається прищипити студентам, щось нове-молодець, розвивається, не стоїть на місці, взагалі, скільки вже було сказано і я повторюсь, ДУЖЕ позитивний і прогресивний викладач, в свій час хотів буть деканом, але шкода не вийшло, може тоді б в нас був би найкращий комп. клас
facmen, так я заочник навіть трішки як би я в ІДДПО НУВГП В котре повторюсь, що даний викладач був без ніяких там викрутасів, тим самим напевне і став в перший ряд ПОЗИТИВУ... просто в нас виходить так, що деякі корчать із себе незрозуміло що... коли навчаються дорослі люди які вже сформовані морально...і ті що найшли себе в житті... і хтось хоче за "пару" втлумачити тобі якісь несінитниці...свого світобачення, що не відносяться до навчального процесу.
Володимир Богданович щира ВАМ вдячність, що ще маєте терпіння викладати....
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Повідомлення відредагував Bayker - П`ятниця, 23.01.2009, 22:03