СТАСЮК Богдан Богданович старший викладач Одержав вищу освіту в 1999 р. в Рівненському державному технічному університеті, спец. «Економіка підприємств». Викладає дисципліни: "Управління ресурсами та витратами підприємства", "Менеджмент", "Методи прийняття управлінських рішень" "Маркетингові дослідження".
Хех!!! На кожній лекції наганяє сон на аудиторію ! А коли спати не хочеться десь 75% потоку робить що хоче тільки не слухає про що він говорить.
http://batik.ucoz.ua
HunteR +1 дійсно трохи схотілось спати, коли Богдан Богданович розповідав про систему оцінювання та розклад, а з посвяти наша група пішла останьою. Це мій куратор. Мені здалось, що він хороша людина...
Компьютер не подчиняется законам физики. Только в нем глюки возникают из ничего, файлы исчезают в никуда, а объем измеряется в метрах и называется весом.
Він був і моїм куратором, заходив до нас два рази за семестер, а один раз після дня студента пригостив всю групу шампанським з цукерками, чим піднявся в наших очах
Дата: Середа, 15.04.2009, 13:35 | Повідомлення # 10
Група: Гості
а мені його жаль! він ТАК старається щось розказати, донести до всіх інфу, але це ТАК не цікаво! Спочатку я думала шо він класний, потім що нудний, зараз нейтральна позиція. Йому не вистачає впевненості і наглості))
І мені його жаль... Старається-старається...а як 2 чоловіки з потоку його слухає, то добре... Як людина дуже-дуже добрий. Якщо щось треба було допомагав, навіть, з тим, що не стосується предмету... Чомусь завжди, коли на парі ( в будь-кого, не лише в Богдана Богдановича) шумно, я ставлю себе на місце викладача, і розумію, як йому не приємно і важко читати лекцію... Правда є такі, яким всеодно слухають його чи ні.....
Життя - це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям'ятались.