КЛЮХА Оксана Олександрівна кандидат технічних наук, старший викладач Одержала вищу освіту в 1995 р. в Українському інституті інженерів водного господарства (м. Рівне). В 2006 р. захистила кандидатську дисертацію. Викладає дисципліни: "Стратегічний менеджмент", "Менеджмент", "Маркетинг", "Міжнародний менеджмент", "Реклама та рекламна діяльність".
незнаю. Вона в нашої групи 2 роки була кураторкою, так вона за ці роки персонально зі мною спілкувалася 1 раз, коли треба було якісь правила безпеки підписати і все. Зараз веде в нас маркетинг. Так вона весела)))
http://batik.ucoz.ua
Дата: Субота, 22.11.2008, 17:13 | Повідомлення # 6
Група: Гості
А я знаю Оксану Олександрівну як хорошу людину, класного викладача, яка завжди може допомогти, порадити. Я не завжди була на її парах, але в мене проблем не було, тому що вона з розумінням ставиться до студентів. Зараз я вже студентка 5 курсу і знаю, що Клюха Оксана Олександрівна - це та викладачка, яка заслуговує на ПОВАГУ!!!!!!
Клюха Оксана Олександрівна - це та викладачка, яка заслуговує на ПОВАГУ!!!!!!
Повністю підтримую, коли вона в нас викладала на 3 та 4 курсі одні позитивні враження. Потім коли поступав в магістратуру, морально підтримала, це вона перший раз змусила мене піти на якусь конференцію, отак
Дуже чуйна людина і викладач, з її допомогою захистилася на 5 підтримувала морально. Дуже їй вдячна! Побільше б таких викладачів! а на рахунок якісної подачі матеріалу то я б не сказала.. кожний засвоює матеріал по своєму.. це моя думка.