КІРІЧОК Олександр Георгійович кандидат технічних наук, доцент, заступник декана факультету менеджменту Одержав вищу освіту в 1980 р. в Українському інституті інженерів водного господарства (м. Рівне). В 1997р. захистив кандидатську дисертацію. Викладає дисципліни: "Матеріально-технічне постачання і управління запасами", "Основи менеджменту", "Архівна справа", "Нотаріальна справа".
Він однин з найкращих, якщо не найкращий, особисто для мене і не тільки як викладач, а як людина справжній друг, я зараз це зрозумів. Він завжди допоже, і так веселий((((
Дата: Четвер, 06.08.2009, 01:48 | Повідомлення # 8
Група: Гості
Мені потрібно терміново зконтактуватися з Олександром Георгійовичем. Я тепер за кордоном і маю важливу справу до нього. Буду надзвичайно вдячна якщо хтось може дати мені номер телефону за яким я можу його знайти. Моя електронна адреса lbogdana@mail.ru Дякую
Дата: Понеділок, 07.12.2009, 15:21 | Повідомлення # 12
Група: Гості
В мене склалось про нього краще враження. Знайома з ним не один день. Тому моя думка про нього не зміниться тільки через те, що він комусь не дотримав слова. Часто буває, що така ситуація складається з незалежних від людини обставин. Не думаю, що він просто хотів Вас обманути. Швидше за все це вийшло випадково. Хоча, звичайно це його й не прикрашає. Я думаю, що Олександр Георгійович - це людина залежна, залежна від вказівок "зверху". Яскравий тому приклад - старостати перед виборами 2004 року, коли він явно не з власного бажання проводив агітацію. А через декілька років, коли все стихло, вибачався. Таке життя......В Україні.........На жаль......
Я теж вважаю, що Олександр Георгійович хороша людина.
Компьютер не подчиняется законам физики. Только в нем глюки возникают из ничего, файлы исчезают в никуда, а объем измеряется в метрах и называется весом.