Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інтереси та розваги » Різне » Кіно (Фільми художні та інші)
Кіно
o_lightДата: Середа, 18.02.2009, 00:08 | Повідомлення # 1
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваженняя: 0%
Статус: Offline
Які фільми подобаються, які вразили? Нажаль в школі та у вишах немає дисципліни «Кіно», як наприклад «Література». Що знаєте про історію кіно?
А як щодо найкращого фільму:
- десятиріччя: 1900-1910, 1911-1920, …
- або двадцятиріччя: 1900-1920, 1921-1940
- або півсторіччя: 1900-1950, 1951-2000, …

apostolДата: Середа, 18.02.2009, 08:24 | Повідомлення # 2
Спеціаліст
Група: Перевірені
Нагороди: 2
Репутація: 1
Я нічо незнаю) я не кіноман...
якщо з усіх фільмів що я бачив то найбільш сподобались Матриця, Амели, Влодар кілець, Панда Кунг-Фу, Волл-І...

DaedalianДата: Неділя, 22.02.2009, 13:01 | Повідомлення # 3
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
а я люблю авторське кіно. Щодо режисерів можу сказати, то Кустуріца вражає, Кубрік... але це все серйозне кіно.
На Берлінале фільми класні обирають, є що подивитись, на Канському фестивалі

facmenДата: Неділя, 22.02.2009, 22:02 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратор
Нагороди: 2
Репутація: 5
Кіно, яке на компі є таке й дивлюсь, деколи шось навіть цікаве biggrin

ГістьДата: Четвер, 11.03.2010, 20:33 | Повідомлення # 5
Група: Гості

А я люблю кіно. Правда, дивитися час є переважно онлайн.
Звичайно це все не зовсім, скажімо так, правомірне, це кіно онлайн, але що ж робити? :) На кожному кроці є. То чому ж не скористатися.

Слава Б-гу, надибав сайт чудовий - http://www.blockbasterov.net (не розглядайте тільки як рекламу - я просто пересічний онлайн глядач), без порнухи та перебору з рекламою на кожному сантиметрі. Реклама є, звичайно, бо за разунок неї й підтримують ентузіасти сайт, як стало згодом зрозуміло, але атмосфера на сайті, кількість кіно, принцип відбору кіно для розміщення на сайті, підхід до глядачів з боку команди проекту, це цілковито компенсує. ДОречі, якщо фільму немає, то можна замовити прямо на форумі проекту. Якщо знайдуть та якщо кіно підпадає під критерії відбору фільмів - завжди знаходять та розміщують. Ну геть як стіл замовлень!!!

Щодо уподобань. Фільм фільму рознь, як то кажуть. Я не люблю банальне кіно. Кіно - це вдіображення світу, світогляду, подій, думок, тенденцій і т.д. Це річ не така вже й проста, досить глибока. Відображення того, що в буденному житті часто-густо елементарно не помічаєш. Це відрізняє гарне, глибоке кіно від ширпотребу на масового глядача. При тому, хочу сказати, що глибоким фільмом може бути й досить весела комедія. Просто потрібно вміти, хотіти та намагатися читати між стрічок.

Але є й легке кіно. Те ж треба. Те ж люблю! Головне чоби не тупе.

Коротше. Люди, дивіться хороше кіно! Не виткидайте дорогоцінний час на вітер!

Форум » Інтереси та розваги » Різне » Кіно (Фільми художні та інші)
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: