А я люблю кіно. Правда, дивитися час є переважно онлайн. Звичайно це все не зовсім, скажімо так, правомірне, це кіно онлайн, але що ж робити? :) На кожному кроці є. То чому ж не скористатися. Слава Б-гу, надибав сайт чудовий - http://www.blockbasterov.net (не розглядайте тільки як рекламу - я просто пересічний онлайн глядач), без порнухи та перебору з рекламою на кожному сантиметрі. Реклама є, звичайно, бо за разунок неї й підтримують ентузіасти сайт, як стало згодом зрозуміло, але атмосфера на сайті, кількість кіно, принцип відбору кіно для розміщення на сайті, підхід до глядачів з боку команди проекту, це цілковито компенсує. ДОречі, якщо фільму немає, то можна замовити прямо на форумі проекту. Якщо знайдуть та якщо кіно підпадає під критерії відбору фільмів - завжди знаходять та розміщують. Ну геть як стіл замовлень!!! Щодо уподобань. Фільм фільму рознь, як то кажуть. Я не люблю банальне кіно. Кіно - це вдіображення світу, світогляду, подій, думок, тенденцій і т.д. Це річ не така вже й проста, досить глибока. Відображення того, що в буденному житті часто-густо елементарно не помічаєш. Це відрізняє гарне, глибоке кіно від ширпотребу на масового глядача. При тому, хочу сказати, що глибоким фільмом може бути й досить весела комедія. Просто потрібно вміти, хотіти та намагатися читати між стрічок. Але є й легке кіно. Те ж треба. Те ж люблю! Головне чоби не тупе. Коротше. Люди, дивіться хороше кіно! Не виткидайте дорогоцінний час на вітер!
|