Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інтереси та розваги » Різне » Пофігізм (Пофігізм як притамання риса сучасних студентів)
Пофігізм
facmenДата: П`ятниця, 19.09.2008, 23:55 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратор
Нагороди: 2
Репутація: 5
Статус: Offline
Як Ви вважаєте чим зумовлений пофігізм більшості студентів,
а ще Ви також можете створювати теми для обговорення в даному розді на будь-яку тему, так що покажіть свою фантазію

Tox@Дата: Субота, 20.09.2008, 00:44 | Повідомлення # 2
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваженняя: 0%
просто не знаю куди написати...в кого є домашкі по СУЯ? )))стукніть в аську...405202699

facmenДата: Субота, 20.09.2008, 01:00 | Повідомлення # 3
Admin
Я в принципі можу запитать одногрупниць у понеділок, мені повезло в мене Нетепчука з його якістю не було Хай живе ринок товарів та послуг biggrin

CrazyДата: Неділя, 05.10.2008, 01:28 | Повідомлення # 4
Магістр
Група: Модератори
Нагороди: 0
Репутація: 1
це тіпа домашкі по джекезу?

я - це я, і нічого тут не вдієш...

apostolДата: Неділя, 25.01.2009, 17:58 | Повідомлення # 5
Спеціаліст
Група: Перевірені
Репутація: 1
Анунах - бог всіх студентів
Пофігізм нажаль не тільки студентів стосується а багатьох українців, не дарма існує лозунг "моя хата скраю"...
Для подолання пофігізмі потрібно(як це не банально) просто захотіти чимось зайнятись, а ще від пофігізму допомагають фізичні навантаження, будь то праця чи спорт.

ГістьДата: Четвер, 24.09.2009, 13:46 | Повідомлення # 6
Група: Гості

Пофігізм зумовлений безвідповідальністю. Просто люди не думають для чого вони взагалі в цьому університеті, для чого ходити на пари. Більшість студентів сюди потрапили, бо так захотіли батьки. А потім батьки захочуть пропхати їх на роботу і там буде той же пофігізм. А от коли доведеться думати за себе самому і ні на кого не розраховувати, тоді проявляється безпорадність. Це просто упущення батьків: або мало приділяли уваги і дитина хоче показати себе хоч якось, або було забагато уваги і дитина вже й не хоче думати і щось робити (навіщо? батьки будуть і думати, і робити!). Часто стикаюсь з такими людьми, які існують і не знають для чого.

ГістьДата: Субота, 26.09.2009, 20:59 | Повідомлення # 7
Група: Гості

Facmen, Якщо найшов домашкі по СУЯ, напиши тут, пліз.

facmenДата: Неділя, 27.09.2009, 09:19 | Повідомлення # 8
Admin
Не вчусь я вже в універі, СУЯ в мене не було так шо вибачайте, може хтось колись тут їх і виложить

Форум » Інтереси та розваги » Різне » Пофігізм (Пофігізм як притамання риса сучасних студентів)
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: