Ваше ставлення до читання книжок. Чи багато часу приділяєте літературі? Що Вас цікавить, який жанр? Яку книжку можна взяти в дорогу, а яка покращує настрій?
Настрій казки покращують ) книжки=кіно=музика=ігри= втеча від реальності ))) Остання художня книжка яку прочитав це три частини володаря кілец...оце зимою читав до сессії... а взагалі не шанувальник хужожніх книжок..може десь 2-3 за рік художніх прочитаю і все..більше наукові всякі.
а я "12 стульев" читаю. ніяк руки не доходили, не люблю всяке таке смішне читати, але як почала... ммм... просто краса а які фрази, просто ляльки, знахідка для туриста))
Художню літератуту зараз взагалі не читаю, якось не тягне, останнє велике, що читав це Собор Паризької Богоматері, ще в школі. А так в основному комп. література.
12 стульев це взагалі шедевр...як і "золоте теля"... читаєш і дивуєся як же нічо в світі не міняється)) книжка і зараз актуальна а ще більше дивуєшся як її могли тоді видати, тоді коли за манюсіньке криве слово в сторону радянської влади відправли на курорт в колиму.. )
Я як тільки маю вільний час, то стараюся щось художнє прочитати. Останнє, що вдалося прочитати: Турчинова "Іллюзія страху", не ахті, але може бути. Взагалі люблю фантастику (Стругацьких, Кір Буличев) і дедективи (Конан Дойль, Маринина).
При здачі іспиту/заліку студент робить вигляд, що все знає, викладач робить вигляд, що вірить йому.
Повідомлення відредагував Oly@ - П`ятниця, 19.06.2009, 20:17
Оксана Забужко книга "Сестро сестро" Книжку вибраних повістей і оповідань Оксани Забужко.
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Дата: Четвер, 24.09.2009, 13:19 | Повідомлення # 9
Група: Гості
Люблю детективи. Того ж Конан Дойля прочитала всі томи. Запоєм. Взагалі якщо книжка цікава, не можу відірватися поки не прочитаю до кінця. А якщо книжка так собі, закину і дочитати вже не можу (так і не дочитала "Майстер і Маргарита").
Пані Ірина Чернова, вона ж Люко Дашвар В тебе немає її випадково в електронному варіанті!!!
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
почала читати А.Гітлер "MEIN KAMPF"... ну хз, трошки прочитала і шось взагалі не йде... хтось ще його читав? просто цікаво, які враження) а взагалі люблю Дереша я - це я, і нічого тут не вдієш...
12 стульев це взагалі шедевр...як і "золоте теля"...
повністю з тобою згідний, дійсно шедевр, сам перечитав 2 рази
Quote (Гість)
Люблю детективи. Того ж Конан Дойля прочитала всі томи. Запоєм. Взагалі якщо книжка цікава, не можу відірватися поки не прочитаю до кінця. А якщо книжка так собі, закину і дочитати вже не можу (так і не дочитала "Майстер і Маргарита").
я теж люблю детективи, але і "Майстер і Маргарита" також прекрасна книга