я б не сказала, шо мало нормальних людей... от, наприклад, в моєму оточенні є пару такий людей, яких я б назвала "ангелами" я не перебільшую! і такі є скрізь. просто ми звикли помічати тільки погане...
ТОвариші модератори .... ви займаєтесь флеймом ви самі створили тему а потім повели її в сторону... пропоную створити тему типу НАШІ ЛЮДИ і як ЇХ змінити.... а тут писати по темі.... але так як я просто рядовий першокурсник то продовжу ВАШУ традиційну гуторку ФЛЕЙМУ:
Crazy, Якщо твоє оточення жіночого роду... (АНГЕЛИ) .... то хотілось би з ними познайомитись... всеж таки живі АНГЕЛИ на стільки поруч....))), а комусь не вистачає нормальних людей....))))
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
О да) я погоджусь з тим що людей мало нормальних( взааглі мене сильно чіпляє проблема ставлення людини до свого міста реально може 10% ставиться до Рівного та й взагалі до землі чи до України як до свого дому більшість ведуть себе ніби вони тут в гості ненадовго прийшли(хоча в дійсності так і є але це не привіди паскудити повсюди).
Не вистачає смітників і туалетів громадських, а то як тільки свято якесь, так зразу гико стає на місто дивитися, яке на помийну яму перетворююється.
При здачі іспиту/заліку студент робить вигляд, що все знає, викладач робить вигляд, що вірить йому.
Bayker, ні, я якраз мала на увазі людей чоловічої статі)
а на рахунок смітників, то повністю підтримую! хотя все знов зводиться до людей - мали б більше "клепки", то не засирали, вибачте на слові, все навколо себе!..