Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інтереси та розваги » Гуртожиток » Неймовірні історії з гуртожитку
Неймовірні історії з гуртожитку
facmenДата: Субота, 20.09.2008, 00:11 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратор
Нагороди: 2
Репутація: 5
Статус: Offline
Пропоную кожному згадати якусь чудну чи кумедну історію з життя в гуртожитку. Сам я там не живу, але на менших курсах бував майже щодня,

Tox@Дата: Субота, 20.09.2008, 00:48 | Повідомлення # 2
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваженняя: 0%
Ну я там також не проживаю, але на рахунок історій то багато чув різних...треба сюди тих, хто там живе, ось вони тут порозповідають)))Особливо про різні історії на свята)

facmenДата: Субота, 20.09.2008, 00:58 | Повідомлення # 3
Admin
Quote (Tox@)
треба сюди тих, хто там живе, ось вони тут порозповідають

Так я не знаю з якого ти курсу, але сподіваюсь ти якось розкажиш людям про цей форум і взагалі яка твоя думка студенти ФМ знають про цей сайт

EscadaДата: Субота, 15.11.2008, 09:36 | Повідомлення # 4
Бувалий
Група: Перевірені
емммм
таким не цікавлюсь

скучно =/

ГістьДата: Вівторок, 18.11.2008, 11:35 | Повідомлення # 5
Група: Гості

Ахаха...создали тєму,а самі незнають що й писати...ладно...почну я...
Чимало було цікавих історій в гуртожитку...самі яскраві,які запам"ятались всім і надовго були пару років назад..було діло,що в жіночому туалеті в унітаз заклали динаміт...гарний вийшов феєрверк...правда потім по всьому гуртожитку не було води)))))))))))
Сміття ми систематично викидаємо з 9 поверху,якщо його не забирає прибиральниця)))))

Додано (18.11.2008, 11:35)
---------------------------------------------
А ще є чудове відео,де самі рульні планокури гуртожитку накурили прибиральницю)))))))))) То як то кажуть був "Хіт Готов"))))

facmenДата: Вівторок, 18.11.2008, 11:42 | Повідомлення # 6
Admin
Quote (Гість)
А ще є чудове відео,де самі рульні планокури гуртожитку накурили прибиральницю)))))))))) То як то кажуть був "Хіт Готов"))))

Зкінь відео, чувак

CrazyДата: Вівторок, 18.11.2008, 20:08 | Повідомлення # 7
Магістр
Група: Модератори
Репутація: 1
Гість, як? добровільно накурили?! )))))

я - це я, і нічого тут не вдієш...

ГістьДата: Четвер, 11.12.2008, 20:06 | Повідомлення # 8

Могли б вже й не гість мене підписати...а гостя)
Зараз пошарюсь на компі знайду те відео...де бабку добровільно-примусово за 20 гривень накурили)))))))))))))))))

ІраДата: Неділя, 14.12.2008, 09:44 | Повідомлення # 9

А навіщо про якісь історії писати, краще зайдіть в гуртожиток і самі все побочите, бо деякі речі що там відбуваються словами не розкажеш, а відео не завжди все охопить.

ГістьДата: Середа, 21.01.2009, 14:36 | Повідомлення # 10

планокурство!)

ЯнкабанкаДата: Вівторок, 23.03.2010, 09:30 | Повідомлення # 11
Першокурсник
Група: Студенти
ну точняк....самі создали і туплять потихеньку)))))лади і я шось добавлю!!!!
Про динаміт не знаю...але про кожнорічний день студента або випускний.....ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!В туалетах таке робиться!!!!І без динаміту...У мене в блоці був випадок,коли дівчата(день студента) заригали(вибачте за правду матку) АБСОЛЮТНО ВСЮ...абсолютно...підлогу в туалеті....а прибиральниця страшно нам всім виписала і аби помститися витерла тільки 50см доріжку до обриганого унітазу!!!!!ми на пальчиках пісяти ходили!!!!!убрала це все десь тільки в обід....а до обіда ми дуже злились на дівчат!!!! biggrin

ГістьДата: П`ятниця, 23.04.2010, 20:41 | Повідомлення # 12

Давай ща я расскажу про общагу))) Как вам известно много людей есть уникальных один из них жил рядом со мной, которого потом выгнали) Так вот захажу я как-то раз в туалет ночью, а там тот парен стоит возле самого унитаза присланяясь к подокольнику пёт вино и ест шиколадку со своей милой дамой(романтическое свидание) а через пару дней он туда же только сам заходит по маленкому держав зубами бутерброд)))
Была ещё тема что решили с пацанами погнать и налили на унитаз масло подсолничное ждали ждали и тут Баххх крики выходим посмотреть а там парцан весь в дерьме)))
или тоже тема с картошкой была) кароче превязали верёвку к картошке и начели опускать и поднимать с окна 9 этажа пару раз так мучали человека тут размах верёвки и пацану прямо в глаз))) там вся общага ржала
Я могу бесконечно рассказывать истории их куча и все давольно смешные)

Форум » Інтереси та розваги » Гуртожиток » Неймовірні історії з гуртожитку
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: