Я пишу роботу про студентські сайти рівного ) хто в цій темі гуру то напишіть декілька адрес, будьласка) А також як можна їх оцінити, що оцінювати і т.п. Будь-які пропозиції про те якою може бути ця робота. Поки що на меті описати функції декількох сайтів, порівняти їх, зазначити рейтинг (доречі хто знає де його можна дізнатись?)
Буду всім вдячний ) кому цікаво буде то вишлю роботу свою)
- позиціонує себе як студ портал міста Рівне імхо до порталу там ще дуже далеко, хоч вже і не рівненський, а вже національний молодіжний портал bazika.net - розробник Процюк Богдан студент факультету менеджменту НУВГП, і думаю ще можна , багато різних сайтів найти які мають приналежність до навчальних закладів Рівного, а да і facmen.org.ua , ну оцінювати я думаю слід за користністю, за сприйняттям, я думаю тобі не потрібно оцінювати з точки зору веб дизайну. ДЛя рейтингу можеж розробити якусь свою шкалу, мені буде цікава твоя робота як напишеш скинеш мені.
нуу..можна тоді опитування зробити та кожному сайті..) але це буде як спам))
Додано (28.11.2009, 14:26) --------------------------------------------- Ну і там де рейтинг я мав на увазі рейтинг відвідування, де його побачити можна ?
Відвідуваність прийнято рахувати по користувачам з унікальним айпі, на лічильниках таких як тут на головній це показник hosts, правда не всі сайти показують свої лічильники
Наприклад цей сайт розміщений на безкоштовному хостингу від Ucoz, не знаю до чого ти це спитав, у мене э ще уже быльш як 50 сайтів які розміщені на платних хостингах і з яких я заробляю, а факмен в мене для душі і можлтво він скоро переїде на новий хостинг та поки що в мене немае на це часу, от сайт який правда ще в розробці, там я планую писати про свої заробітки в інтернеті http://varna.rv.ua . там ще нічого нема крім каталогу сайтів, які я зробив http://varna.rv.ua/link/ всі сайти які є в цьому каталозі робив я, один сайт один день
Так за день, а нарахунок некомерційності та безкоштовних хостингів, скажу так серйозний проект серйозний хостинг, а монетизувати сайт чи ні це вже вирішує сам власник сайту способів є безліч.
Власне роботу вже дописав...майже.. керує моєю роботою Василів В.Б. тепер він запропонував мені написати статтю у газету факультету) от зараз займаюсь...як допишу то теж сюди викладу