Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інтереси та розваги » Студенське життя » Робота (хтось десь працюэ? чи якось ще заробляє?))
Робота
apostolДата: Вівторок, 14.04.2009, 15:06 | Повідомлення # 1
Спеціаліст
Група: Перевірені
Нагороди: 2
Репутація: 1
Зауваженняя: 0%
Статус: Offline
Я ніде не працюю мені вистачає стипендії, того літа в серпні на складі перекладачем працював - перекладав ящики
Восени теж ще трошки поперекладав і набридло
Друг то оголошення вже друрий рік клеїть - професіонал)
я якось думав в неті знайти якусь роботу, якось наівть пробував але нічого пристойного не побачив..
моде є якісь пропозиції то радьте.

facmenДата: Середа, 15.04.2009, 07:47 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратор
Репутація: 5
Я почав підробляти на одній фірмі ще з 2 курсу, щей зараз підробляю, робота зв'язана з налаштуванням програмного забезпечення, але вже зараз ця робота мені так набридла, а особливо моя напряжна директорша, яка в тих компах не дуже кумекає, що хочу звільнятись, і шукати якусь достойну роботу. На рахунок роботи в неті майжу 95% всіх пропозицій то розвод, роботу саме краще шукати щерез знайомих, і ще наші підпри'ємці, як приклад моя насчальниця не дуже тебе цінять, підеш ти на твоє місце прийде новий студент, є такі фірми які принципово беруть на роботу студентів і платять їм копійки, ті працюють 2-3 місяці, звільняються, а на їх місце приходять нові.

ГістьДата: Понеділок, 09.11.2009, 16:01 | Повідомлення # 3
Група: Гості

www.trud.gov.ua - портал "Труд", де можна шукати роботу. Не скажу, що 100-% знайдете, але принаймні будете впевнені, що ті вакансії легальні, а не якийсь розвод. Зарплата може бути вищою, ніж вказано там, бо підприємці не дуже хочуть показувати державі реальні цифри (за це ж податки платити треба). А може скластись ситуація, що офіційно вакансія існує, але реально працівник уже є, тоді Вам просто скажуть, що в них для Вас роботи немає. Переважно це для тих, хто піклується про свою трудову книжку і хоче бути зареєстрованим працівником. ....Але, якщо є знайомства, то ніякі портали Вам не знадобляться. На жаль, в нашій країні такі "пільги" мають не всі. Тому цікавтесь, де тільки можете - а раптом Вам пощастить!

facmenДата: Понеділок, 09.11.2009, 17:17 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратор
Репутація: 5
Я вже писав ще раз напишу, шукайте тут Побхо, я найшов на цьому форумі роботу

AFKДата: Неділя, 30.01.2011, 14:37 | Повідомлення # 5
Першокурсник
Група: Студенти
Нагороди: 0
Репутація: 0
Зауваженняя: 0%
Зараз на 2 курсі. З кінця вересня підробляю охоронцем МЖК об"єктів, плюс охоронець територіїї Ференс&Ко -робота не пильна,якщо не в нічну зміну і не на вулиці, бо зараз зима і коли ці 2 факти співпадають, то в прямому значення рахуєш хвилини до кінця зміни.....

Форум » Інтереси та розваги » Студенське життя » Робота (хтось десь працюэ? чи якось ще заробляє?))
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: