в органний зал, на всякі виставки, в кіно врешті решт...в музеї чи ще кудись я думаю питати чи "треба це робити?" недоречно) бо всі вважають що треба.. я не хожу нікуди) хіба шо пішки по місту пройтись і все..в органному залі якось був того року осінню коли під настрій схотілось сходити...в кіно тікі якшо сестра затягне а це буває дуже рідко...в театрі був останній раз на врученні дипломів технікуму який я закінчував)) ну власне все.. а ви ?
я часто хожу на всякі заходи. В органному залі останній раз була пару тижнів назад, на концерті, присвяченому Генделю. ще була в Текстильнику, хор ім. Верьовкі приїжджав, було просто... ах в Львові на рок хітах в оперному недавно була, в маленьких театрах також. Взагалі, люди, потрібно рухатись!! Походіть по театрам, до речі в нас є і кафе всякі, де джаз, блюз грають.. це такий кайф, просто слів нема
Колись був театрі, ще з школи, тоді всі школи водили, дуже сподобалось, але після того якось ніяк більше туди потрапити не можу, в органному залі десь на 1 чи другому курсі вже від водні, тлді з культурології всіх посилали, теж сподобалось особливо гра органу, а взагалі якось нікуди так не ходжу, але думаю в майбутньому духовно збагачуватись, зараз ходжу на КВН.
А я в органному залі, на жаль, ще не була... В кінопалац ходила...,але інколи хочеться краще ввімкнути комп'ютер, позручніше прилаштуватись на ліжку і подивитись фільм дома... А от театр це річ незамінна. Дуже ціню працю акторів, які працюють в театрі... Молодці! З того, що довелось побачити, найбільше сподобались "Суперники". Так насміялась, що щоки боліли.. Якщо не бачили, обов'язково сходіть- не пожалкуєте!!!
Життя - це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям'ятались.
Ну "Суперники" це дійсно вдалий вибір режесера... Також дуже сподобалось !!! Правда дивився вже років 3 назад якщо не більше!!!
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)