Просто цікаво) чи зайняті студенти люди чи ні.. Я вважаю що година часу абсолютно вільного повина бути..для релаксації там..просто посидіти подумати.. Власне в вільний час я не вважаю весь вільний від навчання час, тобто походи на дискотеку вважати теж зайнятим часом, і виконання домашнього завдання (так так, я ботан B)) теж зайнятий В мене десь 3 години вільного часу легко набігає...можу полежати в цей час..телевізор подивитись або десь пошаритись в неті..буде тепліше ще кататись буду. чекаю відповідей і думок ваших про цей от саме вільний час
ну так як в мене друга зміна, то я майже до вечора в універі, рано я сплю якнайдовше)) а ввечері вже є якийсь час, так як лягаю останнім часом не раніше 2 )) я - це я, і нічого тут не вдієш...
А питання взагалі таке слизьке... так як можна відповісти по різному.... дійсно студент на то і студент щоб бути вільним ....він сам вирішує чи загруженй в нього сьогоднішній день чи ні.... працююча людина не може собі дозволити проспати пару годин робочого часу,а студент просто це робить навіть коли платить за навчання не сам , а держава.... ось і відповідь.... що студенти вільні люди ....!!!
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
apostol, апупеть...я тоже присів на вел..... тепер два роки катав....ги треба тему завестив вело любителів..!!!
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
чому офф топ просто тема створена не чітка (Вільний час студентів (маю на увазі повністю вільний час)) - як раз все що пишем і вел і ролики і тіж дівчата на роликах... тільки в вільний час ))))
Повідомлення відредагував Bayker - Середа, 04.03.2009, 09:57
та...краще вже офтоп ніж взагалі мовчати ) форуму на користь піде.. скоро доречі мона сезон катання відкривати ) хай підсохне ще трошки і тепліше стане і впірьод в нас вже 3 предмета вичиталось і до кінця березня вичтається ще штукі 4