Чому коли ти в одязі з ангійськими написами, не зрозумілого більшості тексту - це нічого, а коли ти вдягаєш вишиванку чи пропагуєш національну символіку на тебе дивляться як на людину з іншої планети, і всі тебе критикують з хорошої або поганої строни. Моя думка така, живеш в Україні пропагуй українське.
помоєму, останнім часом вже не так дико це сприймають - маю на увазі вишиту сорочку чи т.п. зараз взагалі молодь стала не такою заангажованою (не підібрала кращого слова),ніж раніше, а якоюсь простішою, чи що... але всеодно іноземне пропагується дость сильно. взяти б для прикладу навіть той русицизм. я - це я, і нічого тут не вдієш...
Я теж за те щоб люди робили, носили, і т.д. те що їм подобається... если НАШ брат знает несколько языком так +.... просто так можна до менталітету привязати враження про тату і пірсинг.... Я знаю, що ми є НАЦІЯ і в сукупності ми створюємо якийсь свій неповторний ДУХ який і зветься МЕНТАЛІТЕТОМ... так наві що підганяти кожного під рамки якогось одного індивідума... тоді це буде не нація....
Я зарізнопланових людей...за все, що твориться.... так як це напевне комусь потрібно!!!
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Повідомлення відредагував Bayker - П`ятниця, 23.01.2009, 23:18
Якщо так далі піде росвиватися тема "Наш менталітет" то треба буде її переназвати... типу Українці українізуються )))... або потеревеним про українізацію...
Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)
Одразу почну русло теми виправляти в правильний бік...
Краще напишіть чому МИ такі... що радієм коли в товариша горе... коли ставлять 4, а всім в групі 3...то йдеш щасливий, а коли ти отримав 4, а всі 5 то тобі ЗЛЕ... Ось наш мінталетет!!! Чому ми всі крадем і несприймаєм це як порушення закону, а коли хтось так робить то одразу кричимо ...ой які не хороші люди...
коли ставлять 4, а всім в групі 3...то йдеш щасливий, а коли ти отримав 4, а всі 5 то тобі ЗЛЕ
, згадую себе, але люди змінюються. Потрібно навчитись поважати інших, співчувати.
Quote (Bayker)
Чому ми всі крадем і несприймаєм це як порушення закону
Напевне через те що нас з дитинства до цього привчили. В нас всі люблять вихвалятись, як вони когось обдурили, як вони щось обійшли, і ніхто ніколи не скаже що це погано. Можливо слідуючі покоління будуть іншими, хоча подивитись що зараз робиться... Як каже М. Задорнов, яко я зараз не переношу, в нас кожен окремо дуже розумна людина, а всі ми разом країна-дурнів.
Напевне через те що нас з дитинства до цього привчили. В нас всі люблять вихвалятись, як вони когось обдурили, як вони щось обійшли, і ніхто ніколи не скаже що це погано. Можливо слідуючі покоління будуть іншими, хоча подивитись що зараз робиться... Як каже М. Задорнов, яко я зараз не переношу, в нас кожен окремо дуже розумна людина, а всі ми разом країна-дурнів.
ПРОСТО НАПИШУ +1